Elhelyezkedés, állapot, fenntarthatóság: kiváló

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Fót
  • Alapterület: 89 m²
  • Szobaszám (nappalival): 3 szoba
  • Irányár: 74 600 000 Ft
  • azonosító: M110939

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Fontos Önnek az ingatlan elhelyezkedése, állapota, fenntarthatósága és azokból legalább a jót választaná? Ne keressen tovább, ez az Ön lakása!
Megvételre kínálok Fóton, a Szent Benedek lakóparkban, 2.emeleti, nappali + 2 hálószobás, 89 m 2 lakóterületű saroklakást, amelyhez 3 db, összesen 15,5 m 2 -es erkély is tartozik, továbbá a jelzett három feltétel közül mindegyik kiváló. A rendkivül jó elosztású, jól élhető terekkel rendelkező ingatlanban található helyiségek elhatároltsága megfelelő lehetőséget nyújt a néha szükséges magányos elmélkedés megvalósítására. Az előszobából és a közlekedőből közelíthető meg a 32 m 2 -es nappali, a 2 hálószoba (15 és 10 m 2 -esek), az étkezős konyha (konyhabútor , étkezőasztal, gépek, az ár részét képezik), a külön wc, a tároló, a fürdőszoba, melyben zuhanyozó
és kád is megtalálható. Nyílászárók hőszigeteltek, fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak, valamint helyiségenként egy szúnyogháló is felszerelésre került.
Házközponti fűtésű lakás, egyedi mérőórával, melyben a fűtési költség októbertől áprilisig 30.000,- ft. A nappaliban egy split klíma is található, míg a fürdőszobában a padlófűtés a kellemes érzetet nyújtja. A lakók biztonságát riasztó rendszer biztosítja. A társasházi közös költség 24.000,-Ft , mely takarítási, üzemeltetési költséget és felújítási alapot tartalmaz.
A lakáshoz opcionálisan vásárolható 17 nm-es elektromos kapuval, külön villany mérőórával rendelkező, önálló garázs 3,7 Mft-os áron.
Vasútállomás, busz pályaudvar, bölcsöde, óvoda, bevásárlási lehetőségek, posta, cukrászda rövid, kényelmes sétával (5-10 perc) elérhető.
Tehermentes ingatlan, melynek vásárlásához CSOK és hitel igénybevehető.
Irányár: 74,6 M Ft.

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: házközponti egyedi méréssel; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások